google
Google Wikipedia.
De zoekmachine ziet het sterretje als een joker, dus op die plaats kan van alles staan. Maar als iemand op zijn website de volzin Parijs" heeft stokbrodige inwoners" heeft staan, zal Google die pagina dus ook laten zien. Het kan ook in samenstellingen, bijvoorbeeld: de" snelheid van het licht is per" men vindt dan de snelheid van het licht in meters per seconde maar ook in kilometers per uur.
aanmelding google
Google Meet onderdrukt vanaf nu omgevingsgeluid met AI Techzine België.
Google benadrukt dat de informatie versleuteld is tijdens het transport van en naar de cloud, en dat alleen het filterproces toegang heeft tot de data. Google zal de inhoud van je meetings ook niet gebruiken om de service te verbeteren, zoals het bijvoorbeeld aanvankelijk wel deed met stemdata van de Google Assistant.
Google-account.
Als je inlogt op je Google-account, kun je je gegevens, activiteit, beveiligingsopties en privacyvoorkeuren bekijken en beheren om Google beter voor je te laten werken. Je kunt nu enkele privacyopties bekijken en aanpassen. Als je inlogt of een account maakt, krijg je nog meer opties. Een Google-account maken. Hulp bij veelvoorkomende problemen.
Gratis online marketingcursussen Google Digitaal Atelier.
Webinars en online coaching. Meld je aan voor een gratis online cursus of coachingsessie. REGISTREREN launch REGISTREREN. BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD Erkenning voor ons programma., Voor het vergroten van de digitale vaardigheden in Europa. Voor onze bijdrage aan economische groei in Europa.
Australië wil Facebook en Google dwingen om voor nieuws te betalen Internet iHLN HLN.
Shutterstock Australië heeft onder andere Google en Facebook in het vizier. Steeds meer advertentie-inkomsten stromen naar deze techbedrijven. Internet Australië heeft vrijdag een ontwerpwet onthuld waarmee het Google en Facebook wil dwingen media te betalen voor het overnemen van hun berichten.
Chrome Web Store.
De juiste zoekwoorden kiezen met onze onderzoekstools Google Ads.
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden van Google en erken dat mijn informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van Google. Ik ga akkoord om per email of per telefoon gecontacteerd te worden door Google en informatie te ontvangen over Google Ads.
Google Over.
Ons doel is het leven van mensen verbeteren. Dat geldt vandaag nog net zozeer als toen we begonnen. Hoe we bijdragen. Het mooiste van het maken van technologie is te zien wat de wereld ermee doet. Bekijk onze verhalen. Werken bij Google.

Contact Us